Back
Next
Karriär
[COFACTOR] är en modern bolagsgrupp som har fokus på helheten. Vår affärsmodell bygger på att tillföra hållbara och långsiktiga värden till kunder, affärspartners och andra intressenter i allt vi gör.
Vi gör det genom att lyssna och gärna ta ansvar för hela processen genom våra tvärfackliga kompetens och affärsområden– från idé till färdigt koncept eller produkt – samt att vi adderar mjuka värden.

Som medarbetare på [COFACTOR] är du en av våra viktigaste tillgångar och strategisk kompetensförsörjning är en förutsättning för vår verksamhet.
Genom våra relationer till varandra, affärspartners och kunder hittar vi kraften, engagemanget och lösningar för framtiden- professionellt såväl som privat. I våra uppdrag skapar vi tillsammans framtidens samhälle.
För oss är det viktigt med resultat men även trivsel och arbetsglädje. Vi tror på att det är tillsammans vi blir starka.

[COFACTOR]s ambition är att etablera oss på flera orter i Södra, Västra & Östra Sverige.
Vi söker nu seniora kompetenser som vill ta plats, sätta sin prägel och vara delaktiga i att utveckla ett modernt, agilt och flexibelt bolag som möter morgondagens utmaningar för att skapa framtidens samhälle.
Är du driven och nyfiken på vår resa och skulle vilja vara en av oss? Tveka då inte att höra av dig för en förutsättningslös dialog. Läs mer under karriär och lediga tjänster.

VARFÖR VÄLJA [COFACTOR]
Som medarbetare och möjlig partner hos oss, blir du en del av ett modernt Bolag med snabba beslutsvägar.

För oss är det viktigt att skapa kund-, medarbetar- och verksamhetsvärde. Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare som har förmågan att rekrytera och behålla kompetent personal.

Vi tror på personlig och teknisk utveckling. Vi tror på jämställdhet och mångfald. Vi tror på flexibla arbetsformer och moderna marknadsmässiga anställningsvillkor med vinstdelning och erbjudande om delägarskap. Detta för att ge en riktig känsla av delaktighet och involvering samt möjlighet få del av resultatet utifrån den gemensamma prestationen.    

Vi tror på att ge de bästa vardagliga förutsättningarna med anpassade enkla processer, system, verktyg och arbetsmiljö som möter framtidens mobila och digitala arbetssätt. Vi tror på att möta individens och morgondagens behov.
LEDIGA TJÄNSTER
Erbjuder ingenjörs- och arkitekttjänster med lösningar för bygg- och fastighetmarknaden.

Vi har lång branscherfarenhet och är väl förtrogna att arbeta i samtliga skeden av byggprocessen. Från tidiga skeden med utredningar/idéer, framtagande av tekniska handlingar, genomförandefasen och även förvaltningsfasen med förvaltningstjänster.

Nu söker vi följande kompetenser till vår verksamhet i Syd, Väst och Öst:

Teamledare Byggteknik
Teamledare Elteknik
Teamledare Projekt- & Byggledning
Teamledare VVS & Energi

Projektledare Byggteknik
Projektledare  Elteknik
Projekt- & Byggledning - Projektledare
Projekt- & Byggledning - Installationssamordnare
Projektledare  VVS & Energi

Konstruktör Byggteknik
Konstruktör Elteknik
Konstruktör VVS & Energi

Klicka på länkarna ovan för att läsa mer om tjänsterna.
Vår modell bygger på partnerskap, färdigutvecklade koncept och i detalj genomarbetade processer allt för att optimera värdeskapandet genom hela förädlingskedjan.

Vi bidrar med allt från idé, konceptutveckling, marknadsföring till genomförandet av byggnationen. Med andra ord ett komplett sätt att utveckla mark och förädla fastigheter.


Utvecklar och förvaltar bostadsfastigheter för ett socialt hållbart boende.

Vår ambition är att skapa och förvalta boendeformer med hög service på utvalda orter.
Vi vill ge människor förutsättningar att ha råd att bo samt kunna uppleva ett attraktivt
och social hållbart liv.

Utför entreprenader som omfattar ombyggnader och nyproduktion av bostäder, offentliga och kommersiella lokaler

Vår ambition är att vara det naturliga valet som partner eller entreprenör, när det handlar om projekt i olika former.

Vi erbjuder kunder och uppdragsgivare den bästa gemensamma nämnaren. Genom oss själva, samt genom nationella som internationella samarbetspartners. Givetvis i både utförande- och
totalentreprenader, samt i andra samverkansformer tillsammans med er.


Nu söker vi följande kompetenser till vår verksamhet i Syd, Väst och Öst:

Projektchef Entreprenad
Produktionsledare Entreprenad

Klicka på länkarna ovan för att läsa mer om tjänsterna.
[COFACTOR] ENGINEERING - BYGGTEKNIK
Till våra kontor i Göteborg, Malmö och Halmstad söker vi:
Teamledare Byggteknik


Om jobbet
Inom Byggkonstruktion söker vi en erfaren byggingenjör som Teamledare för gruppen och verksamheten.

Tjänsten innebär att du arbetar i konsultuppdrag som uppdragsledare med inriktning mot bygg. Parallellt med denna roll ansvarar du som teamledare för affärsutveckling, sälj samt bidrar vid nyrekrytering.

Vi arbetar med uppdrag inom bland annat industri, bostäder, sjukhus samt kommersiella och offentliga byggnader. Våra uppdrag finns i alla skeden, från förstudier och utredningar till bygghandlingsprojektering.

Som Teamledare får du även en central roll i vår utveckling och konceptualisering mot industrialiserade och digitaliserade lösningar.

Du kommer att få möjlighet att utvecklas tekniskt i uppdrag samtidigt som du utvecklar dina ledaregenskaper. Du får personalansvar för en grupp som består av 10 engagerade och kunniga medarbetare där du ansvarar för marknadsföring, beläggning, resursplanering, utvecklingsplaner, lönesamtal, rekrytering och dagliga frågor. Du hjälper dina medarbetare i deras professionella utveckling samt är mentor och bollplank i tekniska frågor.

Tillsammans har vi en stor senior bredd och spetskompetens. Vi värdesätter och uppmuntrar samarbete med andra delar av [COFACTOR] vilket genererar spännande och utmanande uppdrag.
Vem är du?
Du är en social och utåtriktad person med positiv inställning. Du är en naturlig ledare och du är mån om att alla mår bra och blir sedda.Vi tror att du är högskoleingenjör eller civilingenjör och att du har mångårig erfarenhet som byggkonstruktör och i tillägg flera års erfarenhet som uppdragsledande konstruktör. Tidigare erfarenhet av ledarbefattning är meriterande.

Du är en teknikintresserad och engagerad byggkonstruktör. Du har en positiv inställning och du är en hängiven lagspelare. Du är kreativ och du vill vara delaktig i att utveckla både teknik och människor för att driva vår verksamhet och bransch framåt.

Du drivs av att arbeta i projekt. Du är tydlig och du förstår vikten av att kommunicera, och du är modig nog att göra din åsikt hörd. I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi utför våra tjänster tillsammans med nationella och internationella partners, varför god kommunikationsförmåga är en viktig egenskap. 

Vi är ett internationellt företag och värdesätter goda kunskaper både i svenska och engelska såväl muntligt som i skrift för att svara mot våra kunders behov.

Hör gärna av dig om du har några frågor så berättar vi mer om tjänsten.
Om [COFACTOR]
[COFACTOR] är en modern bolagsgrupp som har fokus på helheten. Vår affärsmodell bygger på att tillföra hållbara och långsiktiga värden till kunder, affärspartners och andra intressenter i allt vi gör. Vi gör det genom att lyssna och gärna ta ansvar för hela processen genom våra tvärfackliga kompetens och affärsområden– från idé till färdigt koncept eller produkt – samt att vi adderar mjuka värden.

Som medarbetare på [COFACTOR] är du en av vår viktigaste tillgång och strategisk kompetensförsörjning är en förutsättning för vår verksamhet.

Genom våra relationer till varandra, affärspartners och kunder hittar vi kraften, engagemanget och lösningar för framtiden- professionellt såväl privat. I våra uppdrag skapar vi tillsammans framtidens samhälle.
Kontaktuppgifter för frågor
Håkan Adelwald, VD
Mobil +46 768 348410
hakan.adelwald@cofactor.se
Uppdragsledare Byggteknik


Om jobbet
Som uppdragsledare kommer du att arbeta med projektering av alla olika komplexa byggnader inom industri och allmän husbyggnad. Du utgår från underlag som kommer från en arkitekt och arbetar i 3D program för att konstruera byggnader med hjälp av CAD-verktygen Revit och Impact. Du projekterar delar av större och mindre projekt där tyngdpunkten är att skapa tekniska ritningar. Du kommer att sitta med på projektmöten och jobbar tillsammans med de andra i projektet mot gemensamma mål och tidsplaner, som du sedan ansvarar för att bryta ner till mindre delar.

För att kunna utföra detta behöver du ha en bred och hög teknisk kompetens, goda ledaregenskaper, bra samarbetsförmåga. Du behöver också vara strukturerad, se sammanhang och kunna se olika skedens viktiga delar.

Vi söker dig som lockas av utmaningen att vara en del i utvecklingen av verksamheten samtidigt som du jobbar i spännande uppdrag.
Vem är du?
Du är en social och utåtriktad person med positiv inställning. Du har en fallenhet att leda andra medarbetare i projekt och du är mån om att alla mår bra och blir sedda.Vi tror att du har mångårig erfarenhet som byggkonstruktör och i tillägg flera års erfarenhet som uppdragsledande konstruktör.

Du är en teknikintresserad och engagerad uppdragsledare Byggteknik. Du har en positiv inställning och du är en hängiven lagspelare. Du är kreativ och du vill vara delaktig i att utveckla både teknik och människor för att driva vår verksamhet och bransch framåt.

Du drivs av att arbeta i projekt. Du är tydlig och du förstår vikten av att kommunicera, och du är modig nog att göra din åsikt hörd. I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi utför våra tjänster tillsammans med nationella och internationella partners, varför god kommunikationsförmåga är en viktig egenskap. 

Vi är ett internationellt företag och värdesätter goda kunskaper både i svenska och engelska såväl muntligt som i skrift för att svara mot våra kunders behov.

Hör gärna av dig om du har några frågor så berättar vi mer om tjänsten.
Om [COFACTOR]
[COFACTOR] är en modern bolagsgrupp som har fokus på helheten. Vår affärsmodell bygger på att tillföra hållbara och långsiktiga värden till kunder, affärspartners och andra intressenter i allt vi gör. Vi gör det genom att lyssna och gärna ta ansvar för hela processen genom våra tvärfackliga kompetens och affärsområden– från idé till färdigt koncept eller produkt – samt att vi adderar mjuka värden.

Som medarbetare på [COFACTOR] är du en av vår viktigaste tillgång och strategisk kompetensförsörjning är en förutsättning för vår verksamhet.

Genom våra relationer till varandra, affärspartners och kunder hittar vi kraften, engagemanget och lösningar för framtiden- professionellt såväl privat. I våra uppdrag skapar vi tillsammans framtidens samhälle.
Kontaktuppgifter för frågor
Håkan Adelwald, VD
Mobil +46 768 348410
hakan.adelwald@cofactor.se
Konstruktör Byggteknik


Om jobbet
Som projektör kommer du att arbeta med projektering av alla olika komplexa byggnader inom industri och allmän husbyggnad.

Du utgår från underlag som kommer från en arkitekt och arbetar i 3D program för att konstruera byggnader med hjälp av CAD-verktygen Revit och Impact. Du projekterar delar av större och mindre projekt där tyngdpunkten är att skapa tekniska ritningar.

Du kommer att sitta med på projektmöten och jobbar tillsammans med de andra i projektet under ledning av projektledare.
Vem är du?
Du är en social och utåtriktad person med positiv inställning.

Vi söker dig som:
- Är byggnads-, högskoleingenjör eller civilingenjör med några års erfarenhet som byggkonstruktör.
- Har erfarenhet av konstruktion och beräkningar
- Har Erfarenhet av Revit, Impact eller annat liknande modellverktyg
- Gärna har praktiskt erfarenhet av byggbranschen
Vi söker dig med ett stort intresse för stora byggnader samt är nyfiken på att lära dig nya saker. Du är en lagspelare som är flexibel och kan samarbeta för att hålla hög kvalitet samt hålla deadlines mot kund och kollegor. Rollen innebär sociala kontakter vilket förutsätter att du är kommunikativ och trivs att samarbeta med andra.

Du är en teknikintresserad och engagerad byggkonstruktör. Du har en positiv inställning och du är en hängiven lagspelare. Du är kreativ och du vill vara delaktig i att utveckla både teknik och människor för att driva vår verksamhet och bransch framåt.

Du drivs av att arbeta i projekt. Du är tydlig och du förstår vikten av att kommunicera, och du är modig nog att göra din åsikt hörd.

Vi utför våra tjänster tillsammans med nationella och internationella partners, varför god kommunikationsförmåga är en viktig egenskap. 

Vi är ett internationellt företag och värdesätter goda kunskaper både i svenska och engelska såväl muntligt som i skrift för att svara mot våra kunders behov.

Hör gärna av dig om du har några frågor så berättar vi mer om tjänsten.
Om [COFACTOR]
[COFACTOR] är en modern bolagsgrupp som har fokus på helheten. Vår affärsmodell bygger på att tillföra hållbara och långsiktiga värden till kunder, affärspartners och andra intressenter i allt vi gör. Vi gör det genom att lyssna och gärna ta ansvar för hela processen genom våra tvärfackliga kompetens och affärsområden– från idé till färdigt koncept eller produkt – samt att vi adderar mjuka värden.

Som medarbetare på [COFACTOR] är du en av vår viktigaste tillgång och strategisk kompetensförsörjning är en förutsättning för vår verksamhet.

Genom våra relationer till varandra, affärspartners och kunder hittar vi kraften, engagemanget och lösningar för framtiden- professionellt såväl privat. I våra uppdrag skapar vi tillsammans framtidens samhälle.
Kontaktuppgifter för frågor
Håkan Adelwald, VD
Mobil +46 768 348410
hakan.adelwald@cofactor.se
[COFACTOR] ENGINEERING - ELTEKNIK
Till våra kontor i Göteborg, Malmö och Halmstad söker vi:
Teamledare Elteknik


Om jobbet
Inom Elteknik söker vi en erfaren elingenjör som Teamledare för gruppen och verksamheten.

Tjänsten innebär att du arbetar i konsultuppdrag som uppdragsledare med inriktning mot elteknik. Parallellt med denna roll ansvarar du som teamledare för affärsutveckling, sälj samt bidrar vid nyrekrytering.

Vi arbetar med uppdrag inom bland annat industri, bostäder, sjukhus samt kommersiella och offentliga byggnader. Våra uppdrag finns i alla skeden, från förstudier och utredningar till bygghandlingsprojektering.

Som Teamledare får du även en central roll i vår utveckling och konceptualisering mot industrialiserade och digitaliserade lösningar.

Du kommer att få möjlighet att utvecklas tekniskt i uppdrag samtidigt som du utvecklar dina ledaregenskaper. Du får personalansvar för en grupp som består av 10 engagerade och kunniga medarbetare där du ansvarar för marknadsföring, beläggning, resursplanering, utvecklingsplaner, lönesamtal, rekrytering och dagliga frågor. Du hjälper dina medarbetare i deras professionella utveckling samt är mentor och bollplank i tekniska frågor.

Tillsammans har vi en stor senior bredd och spetskompetens. Vi värdesätter och uppmuntrar samarbete med andra delar av [COFACTOR] vilket genererar spännande och utmanande uppdrag.
Vem är du?
Du är en social och utåtriktad person med positiv inställning. Du är en naturlig ledare och du är mån om att alla mår bra och blir sedda.Vi tror att du är högskoleingenjör eller civilingenjör och att du har mångårig erfarenhet som byggkonstruktör och i tillägg flera års erfarenhet som uppdragsledande konstruktör. Tidigare erfarenhet av ledarbefattning är meriterande.

Du är en teknikintresserad och engagerad byggkonstruktör. Du har en positiv inställning och du är en hängiven lagspelare. Du är kreativ och du vill vara delaktig i att utveckla både teknik och människor för att driva vår verksamhet och bransch framåt.

Du drivs av att arbeta i projekt. Du är tydlig och du förstår vikten av att kommunicera, och du är modig nog att göra din åsikt hörd. I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi utför våra tjänster tillsammans med nationella och internationella partners, varför god kommunikationsförmåga är en viktig egenskap. 

Vi är ett internationellt företag och värdesätter goda kunskaper både i svenska och engelska såväl muntligt som i skrift för att svara mot våra kunders behov.

Hör gärna av dig om du har några frågor så berättar vi mer om tjänsten.
Om [COFACTOR]
[COFACTOR] är en modern bolagsgrupp som har fokus på helheten. Vår affärsmodell bygger på att tillföra hållbara och långsiktiga värden till kunder, affärspartners och andra intressenter i allt vi gör. Vi gör det genom att lyssna och gärna ta ansvar för hela processen genom våra tvärfackliga kompetens och affärsområden– från idé till färdigt koncept eller produkt – samt att vi adderar mjuka värden.

Som medarbetare på [COFACTOR] är du en av vår viktigaste tillgång och strategisk kompetensförsörjning är en förutsättning för vår verksamhet.

Genom våra relationer till varandra, affärspartners och kunder hittar vi kraften, engagemanget och lösningar för framtiden- professionellt såväl privat. I våra uppdrag skapar vi tillsammans framtidens samhälle.
Kontaktuppgifter för frågor
Håkan Adelwald, VD
Mobil +46 768 348410
hakan.adelwald@cofactor.se
Uppdragsledare Elteknik


Om jobbet
Som uppdragsledare kommer du att arbeta med projektering av alla olika komplexa byggnader inom industri och allmän husbyggnad. Du utgår från underlag som kommer från en arkitekt och arbetar i 3D program för att konstruera eltekniska installationer i byggnader med hjälp av CAD-verktygen MagiCAD och Revit. Du projekterar delar av större och mindre projekt där tyngdpunkten är att skapa tekniska ritningar. Du kommer att sitta med på projektmöten och jobbar tillsammans med de andra i projektet mot gemensamma mål och tidsplaner, som du sedan ansvarar för att bryta ner till mindre delar.

För att kunna utföra detta behöver du ha en bred och hög teknisk kompetens, goda ledaregenskaper, bra samarbetsförmåga. Du behöver också vara strukturerad, se sammanhang och kunna se olika skedens viktiga delar.

Vi söker dig som lockas av utmaningen att vara en del i utvecklingen av verksamheten samtidigt som du jobbar i spännande uppdrag.
Vem är du?
Du är en social och utåtriktad person med positiv inställning. Du har en fallenhet att leda andra medarbetare i projekt och du är mån om att alla mår bra och blir sedda.Vi tror att du har mångårig erfarenhet som byggkonstruktör och i tillägg flera års erfarenhet som uppdragsledande konstruktör.

Du är en teknikintresserad och engagerad uppdragsledare Elteknik. Du har en positiv inställning och du är en hängiven lagspelare. Du är kreativ och du vill vara delaktig i att utveckla både teknik och människor för att driva vår verksamhet och bransch framåt.

Du drivs av att arbeta i projekt. Du är tydlig och du förstår vikten av att kommunicera, och du är modig nog att göra din åsikt hörd. I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi utför våra tjänster tillsammans med nationella och internationella partners, varför god kommunikationsförmåga är en viktig egenskap. 

Vi är ett internationellt företag och värdesätter goda kunskaper både i svenska och engelska såväl muntligt som i skrift för att svara mot våra kunders behov.

Hör gärna av dig om du har några frågor så berättar vi mer om tjänsten.
Om [COFACTOR]
[COFACTOR] är en modern bolagsgrupp som har fokus på helheten. Vår affärsmodell bygger på att tillföra hållbara och långsiktiga värden till kunder, affärspartners och andra intressenter i allt vi gör. Vi gör det genom att lyssna och gärna ta ansvar för hela processen genom våra tvärfackliga kompetens och affärsområden– från idé till färdigt koncept eller produkt – samt att vi adderar mjuka värden.

Som medarbetare på [COFACTOR] är du en av vår viktigaste tillgång och strategisk kompetensförsörjning är en förutsättning för vår verksamhet.

Genom våra relationer till varandra, affärspartners och kunder hittar vi kraften, engagemanget och lösningar för framtiden- professionellt såväl privat. I våra uppdrag skapar vi tillsammans framtidens samhälle.
Kontaktuppgifter för frågor
Håkan Adelwald, VD
Mobil +46 768 348410
hakan.adelwald@cofactor.se
Konstruktör Elteknik


Om jobbet
Som projektör kommer du att arbeta med projektering av alla olika komplexa byggnader inom industri och allmän husbyggnad.

Du utgår från underlag som kommer från en arkitekt och arbetar i 3D program för att konstruera eltekniska installationer i byggnader med hjälp av CAD-verktygen MagiCAD och Revit. Du projekterar delar av större och mindre projekt där tyngdpunkten är att skapa tekniska ritningar.

Du kommer att sitta med på projektmöten och jobbar tillsammans med de andra i projektet under ledning av projektledare.
Vem är du?
Du är en social och utåtriktad person med positiv inställning.

Vi söker dig som:
- Är gymnasie-, högskole- eller civilingenjör med några års erfarenhet som konstruktör.
- Har erfarenhet av konstruktion och beräkningar
- Har Erfarenhet av MagiCAD och Revit,
- Gärna har praktiskt erfarenhet av byggbranschen
Vi söker dig med ett stort intresse för stora byggnader samt är nyfiken på att lära dig nya saker. Du är en lagspelare som är flexibel och kan samarbeta för att hålla hög kvalitet samt hålla deadlines mot kund och kollegor. Rollen innebär sociala kontakter vilket förutsätter att du är kommunikativ och trivs att samarbeta med andra.

Du är en teknikintresserad och engagerad elkonstruktör. Du har en positiv inställning och du är en hängiven lagspelare. Du är kreativ och du vill vara delaktig i att utveckla både teknik och människor för att driva vår verksamhet och bransch framåt.

Du drivs av att arbeta i projekt. Du är tydlig och du förstår vikten av att kommunicera, och du är modig nog att göra din åsikt hörd.

Vi utför våra tjänster tillsammans med nationella och internationella partners, varför god kommunikationsförmåga är en viktig egenskap. 
Vi är ett internationellt företag och värdesätter goda kunskaper både i svenska och engelska såväl muntligt som i skrift för att svara mot våra kunders behov.

Hör gärna av dig om du har några frågor så berättar vi mer om tjänsten.
Om [COFACTOR]
[COFACTOR] är en modern bolagsgrupp som har fokus på helheten. Vår affärsmodell bygger på att tillföra hållbara och långsiktiga värden till kunder, affärspartners och andra intressenter i allt vi gör. Vi gör det genom att lyssna och gärna ta ansvar för hela processen genom våra tvärfackliga kompetens och affärsområden– från idé till färdigt koncept eller produkt – samt att vi adderar mjuka värden.

Som medarbetare på [COFACTOR] är du en av vår viktigaste tillgång och strategisk kompetensförsörjning är en förutsättning för vår verksamhet.

Genom våra relationer till varandra, affärspartners och kunder hittar vi kraften, engagemanget och lösningar för framtiden- professionellt såväl privat. I våra uppdrag skapar vi tillsammans framtidens samhälle.
Kontaktuppgifter för frågor
Håkan Adelwald, VD
Mobil +46 768 348410
hakan.adelwald@cofactor.se
[COFACTOR] ENGINEERING - PROJEKT & BYGGLEDNING
Till våra kontor i Göteborg, Malmö och Halmstad söker vi:
Teamledare Projekt- & Byggledning


Om jobbet
Inom Projekt- & Byggledning söker vi en erfaren Projekt- & Byggledare som Teamledare för gruppen och verksamheten.

Tjänsten innebär att du arbetar i konsultuppdrag som projektledare med inriktning mot bygg. Parallellt med projekt eller byggledarrollen ansvarar du som teamledare för affärsutveckling, sälj samt bidrar vid nyrekrytering.

Vi arbetar med uppdrag inom bland annat industri, bostäder, sjukhus samt kommersiella och offentliga byggnader. Våra uppdrag finns i alla skeden, från förstudier och utredningar till bygghandlingsprojektering.

Som Teamledare får du även en central roll i vår utveckling och konceptualisering mot industrialiserade och digitaliserade lösningar.

Du kommer att få möjlighet att utvecklas tekniskt i uppdrag samtidigt som du utvecklar dina ledaregenskaper. Du får personalansvar för en grupp som består av 10 engagerade och kunniga medarbetare där du ansvarar för marknadsföring, beläggning, resursplanering, utvecklingsplaner, lönesamtal, rekrytering och dagliga frågor. Du hjälper dina medarbetare i deras professionella utveckling samt är mentor och bollplank i tekniska frågor.

Tillsammans har vi en stor senior bredd och spetskompetens. Vi värdesätter och uppmuntrar samarbete med andra delar av [COFACTOR] vilket genererar spännande och utmanande uppdrag.
Vem är du?
Du är en social och utåtriktad person med positiv inställning. Du är en naturlig ledare och du är mån om att alla mår bra och blir sedda.Vi tror att du är högskoleingenjör eller civilingenjör och att du har mångårig erfarenhet som Projekt- & Byggledare. Tidigare erfarenhet av ledarbefattning är meriterande.

Du har en positiv inställning och du är en hängiven lagspelare. Du är kreativ och du vill vara delaktig i att utveckla både kundrelationer och människor för att driva vår verksamhet och bransch framåt.

Du drivs av att arbeta i projekt. Du är tydlig och du förstår vikten av att kommunicera, och du är modig nog att göra din åsikt hörd. I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi utför våra tjänster tillsammans med nationella och internationella partners, varför god kommunikationsförmåga är en viktig egenskap. 

Vi är ett internationellt företag och värdesätter goda kunskaper både i svenska och engelska såväl muntligt som i skrift för att svara mot våra kunders behov.

Hör gärna av dig om du har några frågor så berättar vi mer om tjänsten.
Om [COFACTOR]
[COFACTOR] är en modern bolagsgrupp som har fokus på helheten. Vår affärsmodell bygger på att tillföra hållbara och långsiktiga värden till kunder, affärspartners och andra intressenter i allt vi gör. Vi gör det genom att lyssna och gärna ta ansvar för hela processen genom våra tvärfackliga kompetens och affärsområden– från idé till färdigt koncept eller produkt – samt att vi adderar mjuka värden.

Som medarbetare på [COFACTOR] är du en av vår viktigaste tillgång och strategisk kompetensförsörjning är en förutsättning för vår verksamhet.

Genom våra relationer till varandra, affärspartners och kunder hittar vi kraften, engagemanget och lösningar för framtiden- professionellt såväl privat. I våra uppdrag skapar vi tillsammans framtidens samhälle.
Kontaktuppgifter för frågor
Håkan Adelwald, VD
Mobil +46 768 348410
hakan.adelwald@cofactor.se
Projektledare Projekt- & Byggledning


Om jobbet
Tjänsten innebär att du arbetar i konsultuppdrag som projektledare med inriktning mot bygg. Parallellt med projekt eller byggledarrollen ansvarar du för marknadsföring och sälj av dina egna kompetenser.

Vi arbetar med uppdrag inom bland annat industri, bostäder, sjukhus samt kommersiella och offentliga byggnader. Våra uppdrag finns i alla skeden, från förstudier och utredningar till bygghandlingsprojektering.

Du kommer att få möjlighet att utvecklas tekniskt i uppdrag samtidigt som du utvecklar dina ledaregenskaper. Du får personalansvar för en grupp som består av 10 engagerade och kunniga medarbetare där du ansvarar för marknadsföring, beläggning, resursplanering, utvecklingsplaner, lönesamtal, rekrytering och dagliga frågor. Du hjälper dina medarbetare i deras professionella utveckling samt är mentor och bollplank i tekniska frågor.

Tillsammans har vi en stor senior bredd och spetskompetens. Vi värdesätter och uppmuntrar samarbete med andra delar av [COFACTOR] vilket genererar spännande och utmanande uppdrag.
Vem är du?
Du är en social och utåtriktad person med positiv inställning. Du har en fallenhet att leda andra medarbetare i projekt och du är mån om att alla mår bra och blir sedda.Vi tror att du har flera års erfarenhet som Projekt- & Byggledare.

Du har en positiv inställning och du är en hängiven lagspelare. Du är kreativ och du vill vara delaktig i att utveckla både kundrelationer och människor för att driva vår verksamhet och bransch framåt.

Du drivs av att arbeta i projekt. Du är tydlig och du förstår vikten av att kommunicera, och du är modig nog att göra din åsikt hörd. I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi utför våra tjänster tillsammans med nationella och internationella partners, varför god kommunikationsförmåga är en viktig egenskap. 

Vi är ett internationellt företag och värdesätter goda kunskaper både i svenska och engelska såväl muntligt som i skrift för att svara mot våra kunders behov.

Hör gärna av dig om du har några frågor så berättar vi mer om tjänsten.
Om [COFACTOR]
[COFACTOR] är en modern bolagsgrupp som har fokus på helheten. Vår affärsmodell bygger på att tillföra hållbara och långsiktiga värden till kunder, affärspartners och andra intressenter i allt vi gör. Vi gör det genom att lyssna och gärna ta ansvar för hela processen genom våra tvärfackliga kompetens och affärsområden– från idé till färdigt koncept eller produkt – samt att vi adderar mjuka värden.

Som medarbetare på [COFACTOR] är du en av vår viktigaste tillgång och strategisk kompetensförsörjning är en förutsättning för vår verksamhet.

Genom våra relationer till varandra, affärspartners och kunder hittar vi kraften, engagemanget och lösningar för framtiden- professionellt såväl privat. I våra uppdrag skapar vi tillsammans framtidens samhälle.
Kontaktuppgifter för frågor
Håkan Adelwald, VD
Mobil +46 768 348410
hakan.adelwald@cofactor.se
Projektledare Installationssamordning


Om jobbet
Kostnaden för Installationer vid byggprojekt utgör en allt större del av den totala investeringskostnaden.Dagens byggprojekt är komplexa i många avseenden och vikten av förståelse för installationernas påverkan på både produktions- och förvaltningsfasen ökar.

En modern fastighet innehåller många och komplexa system. Vatten, avlopp, värme, ventilation, sprinkler, el, larm, tele, övrig säkerhet etcSamtidigt ligger mycket av en byggnads upplevda kvalitet likväl som effektiv driftsekonomi i att installationerna samverkar väl.

Installationssamordning handlar om att samordna arbetet så att bra lösningar erhålls inom givna tekniska och ekonomiska ramar. Från projekteringsfasen till genomförandefasen i produktionen.
I uppdragen ingår till exempel att leda, styra och planera samordningen mellan bygg, el, värme/kyla, luft, sprinkler, styr m.m.

Nu söker vi erfarna installationssamordnare som vill vara med att vidareutveckla vår Projekt- & Byggledningsverksamhet. Vi söker dig som har mångårig praktisk erfarenhet och kompetens från bygg- och installationsområdet. Du har redan idag egna kunder bland både byggherrar och installatörer samt och ett stort nätverk inom branschen.

De projekt du kommer att driva finns både inom nybyggnation och ombyggnation, där dina uppgifter innefattar allt från att medverka under tidiga projektfaser till att samordna under byggtid. Din erfarenhet och kompetens ger dig en helhetssyn i projekten.
Vem är du?
Du är en social och utåtriktad person med positiv inställning. Du har en fallenhet att leda andra medarbetare i projekt och du är mån om att alla mår bra och blir sedda.Vi tror att du har flera års erfarenhet som Projekt- & Byggledare.

Du har en positiv inställning och du är en hängiven lagspelare. Du är kreativ och du vill vara delaktig i att utveckla både kundrelationer och människor för att driva vår verksamhet och bransch framåt.

Du drivs av att arbeta i projekt. Du är tydlig och du förstår vikten av att kommunicera, och du är modig nog att göra din åsikt hörd. I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi utför våra tjänster tillsammans med nationella och internationella partners, varför god kommunikationsförmåga är en viktig egenskap. 

Vi är ett internationellt företag och värdesätter goda kunskaper både i svenska och engelska såväl muntligt som i skrift för att svara mot våra kunders behov.

Hör gärna av dig om du har några frågor så berättar vi mer om tjänsten.
Om [COFACTOR]
[COFACTOR] är en modern bolagsgrupp som har fokus på helheten. Vår affärsmodell bygger på att tillföra hållbara och långsiktiga värden till kunder, affärspartners och andra intressenter i allt vi gör. Vi gör det genom att lyssna och gärna ta ansvar för hela processen genom våra tvärfackliga kompetens och affärsområden– från idé till färdigt koncept eller produkt – samt att vi adderar mjuka värden.

Som medarbetare på [COFACTOR] är du en av vår viktigaste tillgång och strategisk kompetensförsörjning är en förutsättning för vår verksamhet.

Genom våra relationer till varandra, affärspartners och kunder hittar vi kraften, engagemanget och lösningar för framtiden- professionellt såväl privat. I våra uppdrag skapar vi tillsammans framtidens samhälle.
Kontaktuppgifter för frågor
Håkan Adelwald, VD
Mobil +46 768 348410
hakan.adelwald@cofactor.se
[COFACTOR] ENGINEERING - VVS & ENERGI
Till våra kontor i Göteborg, Malmö och Halmstad söker vi:
Teamledare VVS & Energi


Om jobbet
Inom VVS & Energi söker vi en erfaren VVS-ingenjör som Teamledare för gruppen och verksamheten.

Tjänsten innebär att du arbetar i konsultuppdrag som uppdragsledare med inriktning mot VVS och Energi. Parallellt med denna roll ansvarar du som teamledare för affärsutveckling, sälj samt bidrar vid nyrekrytering.

Vi arbetar med uppdrag inom bland annat industri, bostäder, sjukhus samt kommersiella och offentliga byggnader. Våra uppdrag finns i alla skeden, från förstudier och utredningar till bygghandlingsprojektering.

Som Teamledare får du även en central roll i vår utveckling och konceptualisering mot industrialiserade och digitaliserade lösningar.

Du kommer att få möjlighet att utvecklas tekniskt i uppdrag samtidigt som du utvecklar dina ledaregenskaper. Du får personalansvar för en grupp som består av 10 engagerade och kunniga medarbetare där du ansvarar för marknadsföring, beläggning, resursplanering, utvecklingsplaner, lönesamtal, rekrytering och dagliga frågor. Du hjälper dina medarbetare i deras professionella utveckling samt är mentor och bollplank i tekniska frågor.

Tillsammans har vi en stor senior bredd och spetskompetens. Vi värdesätter och uppmuntrar samarbete med andra delar av [COFACTOR] vilket genererar spännande och utmanande uppdrag.
Vem är du?
Du är en social och utåtriktad person med positiv inställning. Du är en naturlig ledare och du är mån om att alla mår bra och blir sedda.Vi tror att du är gymnasie-, högskole- eller civilingenjör och att du har mångårig erfarenhet som VVS:are och i tillägg flera års erfarenhet som uppdragsledare. Tidigare erfarenhet av ledarbefattning är meriterande.

Du är en teknikintresserad och engagerad VVS-are. Du har en positiv inställning och du är en hängiven lagspelare. Du är kreativ och du vill vara delaktig i att utveckla både teknik och människor för att driva vår verksamhet och bransch framåt.

Du drivs av att arbeta i projekt. Du är tydlig och du förstår vikten av att kommunicera, och du är modig nog att göra din åsikt hörd. I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi utför våra tjänster tillsammans med nationella och internationella partners, varför god kommunikationsförmåga är en viktig egenskap. 

Vi är ett internationellt företag och värdesätter goda kunskaper både i svenska och engelska såväl muntligt som i skrift för att svara mot våra kunders behov.

Hör gärna av dig om du har några frågor så berättar vi mer om tjänsten.
Om [COFACTOR]
[COFACTOR] är en modern bolagsgrupp som har fokus på helheten. Vår affärsmodell bygger på att tillföra hållbara och långsiktiga värden till kunder, affärspartners och andra intressenter i allt vi gör. Vi gör det genom att lyssna och gärna ta ansvar för hela processen genom våra tvärfackliga kompetens och affärsområden– från idé till färdigt koncept eller produkt – samt att vi adderar mjuka värden.

Som medarbetare på [COFACTOR] är du en av vår viktigaste tillgång och strategisk kompetensförsörjning är en förutsättning för vår verksamhet.

Genom våra relationer till varandra, affärspartners och kunder hittar vi kraften, engagemanget och lösningar för framtiden- professionellt såväl privat. I våra uppdrag skapar vi tillsammans framtidens samhälle.
Kontaktuppgifter för frågor
Håkan Adelwald, VD
Mobil +46 768 348410
hakan.adelwald@cofactor.se
Uppdragsledare VVS & Energi


Om jobbet
Som uppdragsledare kommer du att arbeta med projektering av alla olika komplexa byggnader inom industri och allmän husbyggnad. Du utgår från underlag som kommer från en arkitekt och arbetar i 3D program för att konstruera VVS-ltekniska installationer i byggnader med hjälp av CAD-verktygen MagiCAD och Revit. Du projekterar delar av större och mindre projekt där tyngdpunkten är att skapa tekniska ritningar. Du kommer att sitta med på projektmöten och jobbar tillsammans med de andra i projektet mot gemensamma mål och tidsplaner, som du sedan ansvarar för att bryta ner till mindre delar.

För att kunna utföra detta behöver du ha en bred och hög teknisk kompetens, goda ledaregenskaper, bra samarbetsförmåga. Du behöver också vara strukturerad, se sammanhang och kunna se olika skedens viktiga delar.

Vi söker dig som lockas av utmaningen att vara en del i utvecklingen av verksamheten samtidigt som du jobbar i spännande uppdrag.
Vem är du?
Du är en social och utåtriktad person med positiv inställning. Du har en fallenhet att leda andra medarbetare i projekt och du är mån om att alla mår bra och blir sedda.Vi tror att du har mångårig erfarenhet som byggkonstruktör och i tillägg flera års erfarenhet som uppdragsledande konstruktör.

Du är en teknikintresserad och engagerad uppdragsledare inom VVS. Du har en positiv inställning och du är en hängiven lagspelare. Du är kreativ och du vill vara delaktig i att utveckla både teknik och människor för att driva vår verksamhet och bransch framåt.

Du drivs av att arbeta i projekt. Du är tydlig och du förstår vikten av att kommunicera, och du är modig nog att göra din åsikt hörd. I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi utför våra tjänster tillsammans med nationella och internationella partners, varför god kommunikationsförmåga är en viktig egenskap. 

Vi är ett internationellt företag och värdesätter goda kunskaper både i svenska och engelska såväl muntligt som i skrift för att svara mot våra kunders behov.

Hör gärna av dig om du har några frågor så berättar vi mer om tjänsten.
Om [COFACTOR]
[COFACTOR] är en modern bolagsgrupp som har fokus på helheten. Vår affärsmodell bygger på att tillföra hållbara och långsiktiga värden till kunder, affärspartners och andra intressenter i allt vi gör. Vi gör det genom att lyssna och gärna ta ansvar för hela processen genom våra tvärfackliga kompetens och affärsområden– från idé till färdigt koncept eller produkt – samt att vi adderar mjuka värden.

Som medarbetare på [COFACTOR] är du en av vår viktigaste tillgång och strategisk kompetensförsörjning är en förutsättning för vår verksamhet.

Genom våra relationer till varandra, affärspartners och kunder hittar vi kraften, engagemanget och lösningar för framtiden- professionellt såväl privat. I våra uppdrag skapar vi tillsammans framtidens samhälle.
Kontaktuppgifter för frågor
Håkan Adelwald, VD
Mobil +46 768 348410
hakan.adelwald@cofactor.se
Konstruktör VVS & Energi


Om jobbet
Som projektör kommer du att arbeta med projektering av alla olika komplexa byggnader inom industri och allmän husbyggnad.

Du utgår från underlag som kommer från en arkitekt och arbetar i 3D program för att konstruera eltekniska installationer i byggnader med hjälp av CAD-verktygen MagiCAD och Revit. Du projekterar delar av större och mindre projekt där tyngdpunkten är att skapa tekniska ritningar.

Du kommer att sitta med på projektmöten och jobbar tillsammans med de andra i projektet under ledning av projektledare.
Vem är du?
Du är en social och utåtriktad person med positiv inställning.

Vi söker dig som:
- Är gymnasie-, högskole- eller civilingenjör med några års erfarenhet som VVS-konstruktör.
- Har erfarenhet av konstruktion och beräkningar
- Har Erfarenhet av MagiCAD och Revit,
- Gärna har praktiskt erfarenhet av byggbranschen
Vi söker dig med ett stort intresse för stora byggnader samt är nyfiken på att lära dig nya saker. Du är en lagspelare som är flexibel och kan samarbeta för att hålla hög kvalitet samt hålla deadlines mot kund och kollegor. Rollen innebär sociala kontakter vilket förutsätter att du är kommunikativ och trivs att samarbeta med andra.

Du är en teknikintresserad och engagerad VVS-konstruktör. Du har en positiv inställning och du är en hängiven lagspelare. Du är kreativ och du vill vara delaktig i att utveckla både teknik och människor för att driva vår verksamhet och bransch framåt.

Du drivs av att arbeta i projekt. Du är tydlig och du förstår vikten av att kommunicera, och du är modig nog att göra din åsikt hörd.

Vi utför våra tjänster tillsammans med nationella och internationella partners, varför god kommunikationsförmåga är en viktig egenskap. 

Vi är ett internationellt företag och värdesätter goda kunskaper både i svenska och engelska såväl muntligt som i skrift för att svara mot våra kunders behov.

Hör gärna av dig om du har några frågor så berättar vi mer om tjänsten.
Om [COFACTOR]
[COFACTOR] är en modern bolagsgrupp som har fokus på helheten. Vår affärsmodell bygger på att tillföra hållbara och långsiktiga värden till kunder, affärspartners och andra intressenter i allt vi gör. Vi gör det genom att lyssna och gärna ta ansvar för hela processen genom våra tvärfackliga kompetens och affärsområden– från idé till färdigt koncept eller produkt – samt att vi adderar mjuka värden.

Som medarbetare på [COFACTOR] är du en av vår viktigaste tillgång och strategisk kompetensförsörjning är en förutsättning för vår verksamhet.

Genom våra relationer till varandra, affärspartners och kunder hittar vi kraften, engagemanget och lösningar för framtiden- professionellt såväl privat. I våra uppdrag skapar vi tillsammans framtidens samhälle.
Kontaktuppgifter för frågor
Håkan Adelwald, VD
Mobil +46 768 348410
hakan.adelwald@cofactor.se
[COFACTOR] CONSTRUCTION
Till våra kontor i Göteborg, Malmö och Halmstad söker vi:
Projektchef Entreprenad


Om jobbet
[COFACTOR] kommer utföra entreprenader inom både ombyggnation och nyproduktion. Det handlar om allt från bostäder, offentliga samt kommersiella lokaler till lager och industriproduktion. Entreprenaduppdrag kan förekomma i form som både total och utförande, samt i olika upplägg och former av projekt i samverkan respektive partnering.

I rollen som projektchef kommer du att vara en av nyckelspelarna i Cofactors entreprenaddel och ansvara för ett eller flertalet projekt. Du ansvarar för projekten från ursprung till färdig produkt. Ni har en eller flera produktionsledare under er som ansvarar för projektets praktiska utförande. Ni skall fungera som stödfunktion och bollplank till projektorganisationen.

Tjänsten innefattar bla kundkontakt och kundansvar, anbuds och avtalsansvar, övergripande projektplanering samt resursplanering, inköp och utvärderingar, avrapportering avseende budgetuppföljning och prognoser. Ni kommer inneha en central roll i projektens uppbyggnad och mötesstruktur, samt ansvar för projektets fastställda ramar och målsättningar.

Kompetens och utbildning är viktig och central. Vi lägger också stor vikt vid ansvarsområden som kvalité och miljöarbete, samt att bidra till att skapa en arbetsplats med god arbetsmiljö samt trevlig och positiv atmosfär.

Vår ambition är att utföra entreprenader med strategiska partners, som blir återkommande i projekten. Därigenom kan vi tillsammans med dem, genomföra projekt med en kontinuerlig process med inriktning mot förenkling, förbättring och effektivisering. Dessa partners kan vara både svenska och utländska.

Vi arbetar med den senaste teknologin inom produktion, gällande utrustning och system, med stort fokus på mobila resp digitala lösningar och anpassningar. Affärssystem är Byggsamordnaren.

Som projektchef kommer du vara direkt underställd Vd, samt ingå i [COFACTOR] Constructions ledningsgrupp.

Med [COFACTORs] i övrigt breda kompetens och verksamhetsbredd, har vi närmast unik närhet till spetskompetens, stöd och support i olika former genom processen.
Vem är du?
Du är en allmänt positiv och social person, med en lugn och fokuserad inställning till livet. Du har förmågan och fallenhet att leda, fördela och instruera människor på ett naturligt och konstruktivt sätt. Du är noggrann och van att hantera många ärenden och situationer varje arbetsdag.

Du har ett nära och värderingsstyrt ledarskap och ser en glädje och motivation i att utveckla och motivera medarbetare och partners.

Då vi lägger stor vikt vid arbetsglädje, ser vi gärna att du har samsyn, glimten i ögat, ser till varje persons bästa, kan konsten att vända något negativt till positivt, samt i övrigt är en person som föregår med gott exempel.

Vi ser gärna att ni har mångårig erfarenhet av produktion inom byggsektorn, samt utbildning i bas U resp tillståndsansvarig. Tidigare erfarenhet av Byggsamordnaren är en merit. Utbildning på högskola el likv, samt utbildningar för ställningar, liftar, passivhusteknik, bas P, partnering, eller annan bygg och produktionsrelaterad utbildning är en bonus, men inget krav.

Vi värdesätter goda datorkunskaper, erfarenhet av kalkylarbete, tidplanearbete samt arbete med budgetavstämning och uppföljning. Vidare är ett drivet och moget ekonomiskt sinne, samt känsla för affären och kunden viktig och central.

Vi är ett internationellt företag och värdesätter goda kunskaper i både engelska och svenska i både muntligt och skriftligt bruk, för att svara på våra partners och kunders behov.
Om [COFACTOR]
[COFACTOR] är en modern bolagsgrupp som har fokus på helheten. Vår affärsmodell bygger på att tillföra hållbara och långsiktiga värden till kunder, affärspartners och andra intressenter i allt vi gör. Vi gör det genom att lyssna och gärna ta ansvar för hela processen genom våra tvärfackliga kompetens och affärsområden– från idé till färdigt koncept eller produkt – samt att vi adderar mjuka värden.

Som medarbetare på [COFACTOR] är du en av vår viktigaste tillgång och strategisk kompetensförsörjning är en förutsättning för vår verksamhet.

Genom våra relationer till varandra, affärspartners och kunder hittar vi kraften, engagemanget och lösningar för framtiden- professionellt såväl privat. I våra uppdrag skapar vi tillsammans framtidens samhälle.
Kontaktuppgifter för frågor
Håkan Adelwald, VD
Mobil +46 768 348410
hakan.adelwald@cofactor.se
Produktionsledare Entreprenad


Om jobbet
[COFACTOR] kommer utföra entreprenader inom både ombyggnation och nyproduktion. Det handlar om allt från bostäder, offentliga samt kommersiella lokaler till lager och industriproduktion. Entreprenaduppdrag kan förekomma i form som både total och utförande, samt i olika upplägg och former av projekt i samverkan respektive partnering.

I rollen som produktionsledare kommer du att leda och ansvara för någon av våra entreprenader. Här deltar du från projektets projekteringsfas / uppstartsfas till projektets färdigställande och överlämnande.

Tjänsten innefattar bla projektplanering, tidplanearbete, arbetsmiljö, inköp och inköpsplanering, resursplanering samt kalkyl och budgetuppföljning. Vi lägger stor vikt vid ansvarsområden som kvalité och miljöarbete, samt att bidra till att skapa en arbetsplats med god arbetsmiljö, där alla tillsammans arbetar mot ett gemensamt mål.


Som den viktigaste spelaren på arbetsplatsen är medverkan i projektets alla projekterings, bygg, planerings, samordnings och arbetsmiljömöte etc en självklarhet. Detta gäller också utvärderingar i olika former, under och efter projektets genomförande.

Vår ambition är att utföra entreprenader med strategiska partners, som blir återkommande i projekten. Därigenom kan vi tillsammans med dem genomföra projekt, med en kontinuerlig process med inriktning mot förenkling, förbättring och effektivisering. Dessa partners kan vara både Svenska och utländska.

Vi arbetar med den senaste teknologin inom produktion, gällande utrustning och system, med stort fokus på mobila och digitala anpassningar. Affärssystem är Byggsamordnaren.

Som produktionsledare kommer du att ha en projektchef som arbetar tillsammans med er i projektet, för att uppnå bästa möjliga förutsättningar för uppdraget.

Med [COFACTORs] i övrigt breda kompetens och verksamhetsbredd, har vi nära till spetskompetens, stöd och support i olika former genom processen.
Vem är du?
Du är en allmänt positiv och social person, med näsa för affärer. Du är lösningsorienterad, har driv i steget och har förmågan och fallenhet att se helheten i komplicerade saker. Du är noggrann och strukturerad, samt van att hantera många ärenden ovanpå varandra.

Du har ett nära och värderingsstyrt ledarskap och ser en glädje och motivation i att utveckla och motivera medarbetare och partners.

Då vi lägger stor vikt vid arbetsglädje, ser vi gärna att du har samsyn, glimten i ögat, förmågan att lyssna, vara ärlig och uppmuntrande. Att se lösningar istället för problem, samt i övrigt vara en person som föregår med gott exempel.

Vi ser gärna att ni har mångårig erfarenhet av produktion inom byggsektorn, gärna också i stora projekt. Ni innehar utbildning i bas U och bas P. Tidigare erfarenhet av Byggsamordnaren är en merit. Utbildning på högskola el likv, samt utbildningar i ledarskap, passivhusteknik, samverkan/partnering, eller annan bygg och produktionsrelaterad utbildning är en bonus, men inget krav.

Vi värdesätter goda datorkunskaper, erfarenhet och god kunskap inom projektering, praktisk byggnation, installationssamordning, kalkylarbete, tidplanearbete samt arbete med budgetavstämning och prognoshantering. Vidare är ett allmänt drivet och moget ekonomiskt sinne, samt känsla för affären och kunden viktig och central.

Vi är ett internationellt företag och värdesätter goda kunskaper i både engelska och svenska i både muntligt och skriftligt bruk, för att svara på våra partners och kunders behov.
Om [COFACTOR]
[COFACTOR] är en modern bolagsgrupp som har fokus på helheten. Vår affärsmodell bygger på att tillföra hållbara och långsiktiga värden till kunder, affärspartners och andra intressenter i allt vi gör. Vi gör det genom att lyssna och gärna ta ansvar för hela processen genom våra tvärfackliga kompetens och affärsområden– från idé till färdigt koncept eller produkt – samt att vi adderar mjuka värden.

Som medarbetare på [COFACTOR] är du en av vår viktigaste tillgång och strategisk kompetensförsörjning är en förutsättning för vår verksamhet.

Genom våra relationer till varandra, affärspartners och kunder hittar vi kraften, engagemanget och lösningar för framtiden- professionellt såväl privat. I våra uppdrag skapar vi tillsammans framtidens samhälle.
Kontaktuppgifter för frågor
Håkan Adelwald, VD
Mobil +46 768 348410
hakan.adelwald@cofactor.se
© ® 2020 COFACTOR http://www.cofactor.se All Rights Reserved.